10 јуна, 2023

Sajt se bavi zanimljivostima iz sveta tenisa. Sve aktuelnosti iz sveta tenisa čekaju vas na jednom mestu.

Đoković priredio šou u Melburnu, pozdravljen ogromnim ovacijama (VIDEO)

Novak Đoković vratio se na Rod Lejver Arenu posle dve godine i priredio šou pred 15.000 navijača koji su ga dočekali ovacijama.

Bilo je i ponekih zvižduka, ali je australijska publika ipak sa oduševljenjem dočekala svog devetostrukog šampiona.

Đoković je priredio spektakl sa Nikom Kirjosem i njihovim gostima, ali je posle sat i po igre izgubio sa 3:4 (3:5), 4:2, 9:10.

Rezultat je, naravno, bio u drugom planu, ali smo u ovom meču dobili potvrdu da je povreda koju je Đoković zaradio prošle nedelje u Adelejdu prošlost.

Lako se kretao, jako udarao, i u svom stilu proklizavanjima stizao neke sjajne Kirjosove paralele i dijagonale.

Foto: australianopen

Nakon što su prvi deo meča se više fokusirali na tenis, u drugom setu je krenuo šou za publiku, a u njemu je prednjačio pre svih Đoković.

Od jednog navijača je prihvatio i savet koji mu je doneo poen, pa se „zahvalio“ Goranu Ivaniševiću na saradnji.

A potom je nekoliko puta zaplesao na terenu, prvo uz mrežu, potom je vrckao pozadinom na osnovnoj liniji, da bi nakon osvajanja seta zaigrao i srpsko kolo.

U trećem setu su stigla pojačanja, prvo su nekoliko poena Đoković i Kirjos igrali sa teniserima u kolicima, a tokom ovog dela meča su nosili mikrofone pa smo mogli direktno da čujemo šta pričaju i kako to izgleda na samom terenu.

A spektakl je vrhunac doživeo kada su Đokoviću i Kirjosu saigrači postalo dvoje klinaca, jedan dečak sa Nikom i jedna devojčica, inače Srpkinja, sa Novakom.

Upravo im je Đoković posvetio najviše pažnje, konstantno pričao sa njima, slao im lopte, hvalio ih, savetovao, a kada je njegova dubl partnerka osvojila poen, on joj se i naklonio.

Na kraju, Kirjosev saigrač je rešio meč na oduševljenje 15.000 navijača.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Kontakt: official@naterenu.com | Newsphere by AF themes.