10 јуна, 2023

Sajt se bavi zanimljivostima iz sveta tenisa. Sve aktuelnosti iz sveta tenisa čekaju vas na jednom mestu.

Još jedna sezona darivanja je počela!

Već petu godinu zaredom, fondacija Novak Đoković organizuje globalnu donatorsku kampanju pod nazivom Sezona darivanja.

Ove Sezone darivanja, upoznaćete malu Elenu iz Odžaka! Njena baka Mira joj je rekla da, kada vidi Odžačara, dodirne se za dugme i zamisli želju. Šta je to Elena ove zime poželela? A koja je vaša najveća praznična želja ove godine?I kojih priča vaših baka se sećate iz vremena kada ste bili mali? Odžaci, Odžačani, praznici, odžačari… nova Sezona darivanja doneće prelepe priče. Radujemo se da ih podelimo sa vama – od danas pa sve do Božića!

I dok se grejete u toplini svog doma i odžaci na vašim kućama neumorno rade—jedni drugi Odžaci, u Vojvodini, zovu vas da im se pridružite i omogućite mališanima koji tamo žive da krenu u vrtić. Učešćem u Sezoni darivanja, možete doprineti potpunom brisanju liste čekanja za upis u vrtić u Odžacima i time usrećiti 100 dece i njihove porodice koje žive u ovom vojvođanskom mestu. Plan Novak Đoković Fondacije je da u potpunosti opremi nove četiri radne sobe u novom bloku pri centralnom vrtiću, čiju su izgradnju započeli Opština Odžaci, pokrajinska vlada Vojvodine i Predškolska ustanova „Poletarac“.

U slučaju da ovaj iznos bude premašen kao što je bio slučaj u prošlogodišnjoj Sezoni darivanja – sredstva će biti uložena u otvaranje novih vrtića u Srbiji. Tako je prošle godine prikupljeno dovoljno sredstava ne samo za Niš – projekat za koji je kampanja bila prvobitno namenjena – već i za otvaranje novih vrtića u Brzom Brodu (125 dece) i Sajlovu (250 dece), koji su ove godine uveliko krenuli sa radom. Otvaranje vrtića za 100 dece u Nišu planirano je za sledeću godinu.

Naši osnivači, Novak i Jelena Đoković, podsećaju da je osnovni cilj Fondacije da do 2030. godine svako dete u Srbiji ima pristup vrtiću, na šta će i otvaranje novog vrtića u Odžacima direktno uticati:

„Nema lepših i važnijih pobeda od onih koje iz godine u godinu zajedno ostvarujemo time što u programe ranog razvoja uključujemo još više dece i omogućavamo im da se razvijaju na najbolji mogući način. Zajedno sa našim partnerima, donatorima, prijateljima i institucijama koje nas podržavaju, menjamo svest ljudi o ovom važnom cilju za srećniju budućnost, i ponosan sam što je naša zajednica sve brojnija i posvećenija njegovoj realizaciji,“ rekao je Novak Đoković, osnivač Fondacije i višestruki najbolji sportista sveta.

„Misija Fondacije je da širokim delovanjem stvaramo najbolje uslove za dinamičnije i sadržajnije ulaganje u decu i njihovu budućnost predstavlja našu svakodnevnu inspiraciju, i presrećni smo što je iz godine u godinu delimo sa sve većim brojem prijatelja koji podržavaju naše vrednosti. Podstrek koji crpimo iz svakog uspeha i sreće svakog deteta i porodice otvara nam mogućnosti za još veće ciljeve i nove ideje, i sigurni smo da će prikupljanje sredstava za još četiri radne sobe vrtića u Odžacima biti još jedan odličan povod da se potvrdi humanost, solidarnost i mudrost svih koji će sa nama raditi na njegovom ostvarenju u okviru Sezone darivanja,“ naglašava Jelena Đoković, Suosnivač i globalna direktorka Fondacije

Kako možete da se pridružite kampanji?

1. Donirajte

Klikom na ovaj link, možete podržati kampanju doniranjem, doprinoseći pritom ostvarenju želja mnogih Odžačana – #MakeAWishForOdzaci. Pozovite prijatelje, porodicu, kolege i napravite od doniranja pravu malu avanturu – osim doniranja, možete osnovati svoj Fundraising tim ili se priključiti postojećem.  Vaše malo njima može značiti mnogo! Ne zaboravite da uz donaciju i napišete par reči zašto ste izabrali da podržite našu kampanju i zašto je za vas značajno ulaganje u rani razvoj. Zajedno delimo važnu poruku za sve!

*Ako poslujete kao pravno lice na teritoriji Republike Srbije, pišite našem timu za odnose sa donatorima na giving@novakdjokovicfoundation.org i informišite se kako zvanično možete podržati našu kampanju. 

2. Pošaljite SMS

Ukoliko niste obožavatelj online doniranja, takođe možete donirati putem SMS-a. Za sve korisnike A1, Yettel i mt:s mobilnih operatera otvoren je poseban humanitarni broj 2205, koji simbolično predstavlja datum Novakovog rođendana, a cena poruke iznosi 200 dinara.

3. Podelite vest o kampanji

Pratite priče iz Odžaka na  bloguFacebookuTwitteruInstagramu, i LinkedInu.  Podelite ih na svojim društvenim mrežama i pozovite prijatelje da se priključe. Ne zaboravite da na objavama tagujete profile fondacije Novak Đoković i ostavite oznaku #MakeAWishForOdzaci. Na taj način nam pomažete da širimo našu NDF porodicu i da se priče iz Odžaka daleko čuju.

Hvala vam na ukazanom poverenju svih ovih godina. Hajde da i ovog puta zajedno stignemo do cilja i da izgradimo bolju budućnost za 100 dece u Srbiji!

Izvor: https://novakdjokovicfoundation.org/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Kontakt: official@naterenu.com | Newsphere by AF themes.