30 септембра, 2022

Sajt se bavi zanimljivostima iz sveta tenisa. Sve aktuelnosti iz sveta tenisa čekaju vas na jednom mestu.

Novak Đoković počasni građanin Visokog

Novak Đoković proglašen je počasnim građaninom Visokog.

Nakon što su revijalnim mečevima otvoreni teniski tereni u parku “Ravne 2”, usledio je svečani deo programa u kojem je jedan od najboljih tenisera sveta Novak Đoković dobio brojna priznanja i zahvalnice.

Posebno je odjeknula poruka gradonačlenika Visokog Mirze Ganića o jednoglasnoj odluci gradskog veća. “Novak je plasirao Visoko u vrh sveta. Hvala mu jer imamo goste iz celog sveta” , rekao je Ganić.

Đoković se potom zahvalio svima koji su ulepšali ovaj događaj.

“Još jednom hvala Semiru i Sabini. Odlični su tereni, kvalitet je sjajan. Hvala i Aljažu, Ivanu i Aldinu što su izdvojili svoje vreme. Cenim i ja i čitava organizacija što ste došli ovde, cenim od srca. Hvala i volonterima skupljačima loptica. Nadam se da ste uživali u programu, nama je bilo zabavno na terenu. U duhu zajedništva poslali smo poruke mira budućnosti, sporta i zdravlja”, rekao je Đoković.

Srpski teniser je dobio i nagradu za Promotera olimpijskih vrednost te brojna umetnička dela.

Podsetimo, teniski tereni u parku “Ravne 2” u bosanskoj “Dolini piramida” u Visokom otvoreni su revijalnim mečevima, prigodnom kulturno-umetničkom manifestacijom te zabavom koja je trajala do kasnih večernjih sati.

Terene je otvorio Đoković, koji je već duži niz godina redovan gost bosanske “doline piramida” i dobar prijatelj s njenim osnivačem Osmanagićem te neki od najboljih regionalnih tenisera, Međugorac Ivan Dodig, Slovenac Aljaž Bedene i reprezentativac BiH Aldin Šetkić.

Pred oko 2.000 gledalaca i uz prisustvo brojnih zvanica iz bh. političkog i kulturnog miljea, uz česte ovacije gledatelja ova četvorka je priredila spektakl u kojem su ponajviše uživali najmlađi. U posebnoj interakciji s Đokovićem, događaj su upotpunili mlade teniske nade iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Kontakt: official@naterenu.com | Newsphere by AF themes.