10 јуна, 2023

Sajt se bavi zanimljivostima iz sveta tenisa. Sve aktuelnosti iz sveta tenisa čekaju vas na jednom mestu.

Portal naterenu.com i ove godine učestvuje u Sezoni darivanja!

Već petu godinu zaredom, fondacija Novak Đoković organizuje globalnu donatorsku kampanju pod nazivom Sezona darivanja.

Ove Sezone darivanja, upoznaćete malu Elenu iz Odžaka! Njena baka Mira joj je rekla da, kada vidi Odžačara, dodirne se za dugme i zamisli želju. Šta je to Elena ove zime poželela? A koja je vaša najveća praznična želja ove godine?

U želji da svakom detetu omogućimo pristup kvalitetnom predškolskom vaspitanju i obrazovanju, SEZONA DARIVANJA je sjajna prilika da zahvalnost iskažemo time što ćemo biti darežljivi i pomoći drugima koliko smo u mogućnosti. Ne zaboravite – svačiji doprinos je podjednako važan!

Na terenu i ove godine učestvuje u sezoni darivanja. Ovoga puta novac prikupljamo za vrtić u Odžacima, mesto koje se nalazi na severu Srbije. Zajedno možemo!

LINK ZA DONACIJU: https://fundraise.novakdjokovicfoundation.org/fundraiser/4301551

Ukoliko niste obožavatelj online doniranja, takođe možete donirati putem SMS-a. Za sve korisnike A1, Yettel i mt:s mobilnih operatera otvoren je poseban humanitarni broj 2205, koji simbolično predstavlja datum Novakovog rođendana, a cena poruke iznosi 200 dinara.

Podelite vest o našoj kampanji

Pratite priče iz Odžaka na našem bloguFacebookuTwitteruInstagramu, i LinkedInu.  Podelite ih na svojim društvenim mrežama i pozovite prijatelje da se priključe. Ne zaboravite da na objavama tagujete naše profile i ostavite oznaku #MakeAWishForOdzaci. Na taj način nam pomažete da širimo našu NDF porodicu i da se priče iz Odžaka daleko čuju.

#MakeAWishForOdzaci

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Kontakt: official@naterenu.com | Newsphere by AF themes.