4 децембра, 2022

Sajt se bavi zanimljivostima iz sveta tenisa. Sve aktuelnosti iz sveta tenisa čekaju vas na jednom mestu.

Salva emocija u Londonu: Federer se potpuno slomio, supruga Mirka i brojni teniseri uz njega

Bura emocija u Londonu! Rodžer Federer nije mogao da se smiri, plakao je kao malo dete, grcao u suzama, njegov odlazak u penziju znači i početak kraja verovatno najveće ere u istoriji tenisa

Slomile su emocije Rodžera Federera. Tešili su ga najveći rivali, Novak Đoković, Rafael Nadal, supruga Mirka, ali je Švajcarac bio neutešan.

Pokušavali su svi da ga smire, ali bezuspešno. Suze su same tekle. Jecao je i počeo da gubi glas dok je odgovarao na pitanja. Supruga Mirka je u jednom trenutku počela da viče “Prekinite ovo“, nije mogla da ga gleda kako se bori sa emocijama.

– Barem sam sposoban da pricam, u viziji nisam mogao da pričam. Čitava moja porodica je tu, imali smo toliko zabavnih momenata, mojanuema koja mi je takva podrška. Dozvolila mi je da nastavim, gurala me je dalje, inače bih prestao odavno, hvala ti. Hvala mojim roditeljima, neverovatni ste, imam toliko ljudi kojima bi trebalo da zahvalim, ovo je fantastična noć – poručio je Rodžer.

Objasnio je zbog čega se odlučio da njegov oproštaj bude u Londonu.

– Uvek sam osećao da sam timski igrač u srcu, tim je putovao sa mnom oko sveta, hvala svima što su bili uz mene. Igrati sve ove Lejver kupove, izgleda kao proslava za mene, tome sam se i nadao na kraju, hvala vam.

– Ne osećam kao da je ovo slavljenje mene i moje karijere. Želeo sam da osetim kao da je kraj i upravo to sam doživeo. Ono čemu sam se iskreno nadao i zato hvala svima. Bilo je ovo savršeno putovanje i sve bih ponovo uradio isto – rekao je Federer.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Kontakt: official@naterenu.com | Newsphere by AF themes.