4 децембра, 2022

Sajt se bavi zanimljivostima iz sveta tenisa. Sve aktuelnosti iz sveta tenisa čekaju vas na jednom mestu.

SVET BRUJI: Suze Federera i Nadala na Lejver kupu ganule sve

Retko se u vrhunskom sportu dešava da vam najveći rivali budu i najveća podrška. A upravo to su Rodžeru Federeru bili Novak Đoković i Rafael Nadal tokom njegovog poslednjeg meča u karijeri.

Legendarni švajcarski teniser je u petak u Londonu okončao karijeru. Poslednji meč odigrao je u paru sa Špancem, a njih dvojica poraženi su od Džeka Soka i Frensisa Tijafoa.

Po završetku meča Federer i Nadal su zaplakali, a u jednom momentu su se uhvatili za ruke.

Emocije nije mogao da sakrije ni Đoković. Iako se prvo smejao, kada je atmosfera pored terena dostigla vrhunac, slomio se i on. Nije mogao da se obuzda, stavio je ruke na Rodžerova ramena i pustio je suze.

Upravo srpskom teniseru je pružio Federer ruku, kako bi ga zagrlio, kada je kompletan tim Evrope krenuo da se ozdravi sa publikom.

– Nakon poslednjeg poena sam razmišljao sam o svemu. Sam meč je bio veoma poseban, to je sigurno. Video sam koliko su svi oko mene bili uzbuđeni, i to je sve učinilo još boljim… Ili još gorim, nisam siguran šta da kažem. To je ono što ću pamtiti, sva uzbuđena lica koja sam video – rekao je Federer na konferenciji za medije.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Kontakt: official@naterenu.com | Newsphere by AF themes.